Házirend

Házirend és jogi tudnivalók

A BELÉPÉSSEL A HÁZIRENDET ELFOGADOM, ÉS BE NEM TARTÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIT VÁLLALOM!

A belépés megvásárlása csak akkor jogosít a rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a TISZA DOKK házirendjét és biztonsági rendszabályait , valamint tudomásul veszed, hogy annak betartását a Manager és a rendezők végzik. A rendezvényeken való részvételhez érvényes személyi igazolvány és a pénztárnál megváltott belépő szükséges!

A Tisza Dokk területén alkoholt árusítunk, és mivel a fiatalkorúak kiszolgálása törvénybe ütközik és büntetendő, ezért a klub egész területén ellenőrizhetik a személyazonosságodat annak kizárása érdekében a személyzet tagjai, hogy kizárólag 18. életévüket betöltött embereket szolgáljanak ki szeszesitallal. A személyzet szándékos félrevezetése, és az ebből adódó megtévesztésért felelőséget nem vállalunk, annak minden jogi és egyéb felelőssége a fogyasztót terheli. Az ilyen viselkedés klubból történő azonnali kizárást, és súlyos jogi és egyéb következményeket vonhat maga után.

Azokat a fiatalokat, akik személyiségi jogaikra vagy egyéb okokra hivatkozva nem mutatják fel a személyi igazolványukat, NEM tudjuk a klub területére beengedni.

Alkoholos, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló személy, valamint a nem kultúrált öltözetékben (pl: tréningruha, edzőruha, rövidszárú sportnadrág stb.) továbbá véres, koszos ruhában megjelenő vendég, valamint hátizsákkal, övtáskával, nylon bevásárló szatyorral, rendezvényt még VIP klub tagsági kártya birtokában sem látogathatja.

Jegyet nem váltunk vissza.

A közönséget, illetve a személyzetet megbotránkoztató, zaklató vagy agresszív magatartást tanúsító személyeket a rendezők a szórakozóhelyről kivezethetik, és véglegesen kitilthatják. Nézeteltérés vagy esetleges verekedés esetén az összes résztvevő fél távozásra van felszólítva, ha kezdeményezett, ha nem.

A helyiség területén okozott bármilyen szándékos rongálás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN.

A TISZA DOKK területére üveget, poharat, üvegtárgyat, ütő-, szúró,- vágóeszközt, fegyvert vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül, ezek észlelésénél a rendőrséget értesíthetjük.

A Klub területére italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt), élelmiszert semmilyen mennyiségben, nem lehet behozni! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki elfogyasztani, ellenkező esetben átadni a biztonsági szolgálatnak vagy a bejáratnál elhelyezett kukákba kidobni.

A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül, amely a Klub weboldalán megjelenik. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

Kép- és hangfelvételt a rendezvényről csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni.

A Tisza Dokk területén a vezetőség írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni, árumintát illetve szórólapot osztogatni!

Az üres poharakat és üvegeket hagyjátok az legközelebbi italtartó pulton, és NE a földre helyezzétek! (Megkönnyítve a Pohárszedők munkáját!)

A pultokba, a ruhatárba, a szervízfolyosóra az öltözőkbe és az irodákba továbbá a lemezlovas pultjába – a személyzeten kívül – BELÉPNI, BENYÚLNI TILOS!

Asztalokon, székeken és egyéb bútortárgyakon táncolni életveszélyes és TILOS! Ha valaki felpattan egy bútordarabra ezt kizárólag saját felelősségre teheti. Ebből eredendő bármilyen sérülésért vagy balesetért felelősséget nem vállalunk. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A kultúrált viselkedési forma és megjelenés mindenkitől elvárt!

A TISZA DOKK területén Ruhatár üzemel. Csak az itt elhelyezett Ruhaneműkért és csak és kizárólag a ruhaneműkért vállal felelősséget a ruhatár és a biztonsági szolgálat! Kabátokban és táskákban elhelyezett tárcákért, pénzért, mobiltelefonért és egyéb értéktárgyakért felelősséget NEM VÁLLALUNK.

Az elvesztett ruhatári jegy esetén a ruhanemű kiadása ruhatári jegy nélkül, KIZÁRÓLAG AZ UTOLSÓ VENDÉG TÁVOZÁSA UTÁN lehetséges!

A ruhatárban maradt ruhaneműk után nyitvatartási idő alatt, személyesen lehet érdeklődni és azokat átvenni. Ezeket 2 hónapig őrizzük.

Kérjük, a talált tárgyakat a személyzet bármely tagjánál add le, elveszett tárgyaidat a bejáratnál keresd.

A Klub területén elveszített értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk senki ne hagyja mobiltelefonját, táskáját, ruházatát és egyéb értékeit őrizetlenül!

A rendezvény után a klub területén talált tárgyakat a Klubban 2 hétig őrizzük, ezek után nyitvatartási idő alatt személyesen tudsz érdeklődni, előkerülése esetén átvenni!

A megrendelt italok fogyasztás előtt, a pultnál azonnal fizetendők.

Kérjük, a személyzet egyik tagját se zavarják a folyamatos munka-végzésben!

Kérjük a dohányzó vendégeket, hogy a nemdohányzó helyiségben NE DOHÁNYOZZANAK!

Dohányozni kizárólag az erre kijelölt helyen, a bejárati ajtótól 5 méterre elhelyezkedő teraszon lehet.

Kérjük, a szórakozóhely előtt mellőzzék a hangoskodást és a szemetelést!

A városban a különböző társüzletekben elhelyezett programok csak tájékoztató jellegűek. A pontos programok a Klub honlapján a www.tiszadokk.hu oldalon találhatók, illetve közösségi oldalunkon (www.facebook.com/tiszadokk). A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

A fenti szabályokat megszegő látogatókat a rendezőség a helyszínről eltávolítja és ebben az esetben a jegy árát sem köteles visszatéríteni illetve tagság esetén a tagság megszűnését vonhatja maga után!

 

A biztonságos szórakozás érdekében kérjük a fenti szabályok betartását.

Jó szórakozást kívánunk: a Vezetőség